POLARFRONTEN får ny hjemmeside!

POLARFRONTEN får ny hjemmeside!

21. maj 2019 Slået fra Af uw@polarfronten.dk

Af Uffe Wilken/redaktionen

I foråret 2018 spurgte redaktionen vores læsere om, hvordan de gerne ville bruge Polarfronten fremover. Vi fik mange gode tips og forslag – bl.a. at nogle læsere gerne så flere længere og færre kortere artikler. Andre læsere så gerne flere kortere og færre længere artikler(!) Det har vi taget bestik af. Samtidig har vi også erkendt, at stadig flere brugere læser deres nyheder på smartphone, og at medielandskabet udvikler sig med forrygende fart.

Derfor lancerer vi nu Polarfrontens ny hjemmeside, så den kan læses på desktop, tablet og smartphone. Artiklerne vil være kortere nyheder eller længere features – lidt i stil med de tidligere numre af pdf-versionen af Polarfronten, men tilpasset kravet om at artiklerne skal kunne læses på de tre medieplatforme. Vi forventer at kunne sætte en ny artikel på hjemmesiden en gang om ugen. Der vil blive lagt en lille appetitvækker på Polarfrontens Facebookside, når der er nyt.

Og vi hører naturligvis meget gerne fra jer læsere/brugere – gerne pr. e-mail. Både mht. hvordan det ny Polarfronten fungerer, men også gerne med forslag til fx artikler.

Polarfrontens åbningsartikel er en opfølger på nyheden fra november 2018 om fundet af det gigantiske meteorkrater ved Hiawatha-elven i Nordvestgrønland. Arbejdet med nedslaget fortsætter – for hvornår var det lige, at meteoren slog ned?